Etsitkö vaihtoehtoja valheille.

 Wagner video. Taitaa olla rutiinia tuokin homma. Kaikkeen tottuu.

Ilkka Vakkuri pääsee taas kertaamaan Pekka Toverin asiantuntija lausuntoja. "Bakhmut ei ole tärkeä menetettävä Ukrainalle, eihän siellä ole edes yhtään ehjää rakennusta"  Minä olen samaa mieltä Bidenin lausuntojen perusteella, että tärkeä sillanpää asema menetettiin, ja kannattaako Ukrainan tukeminen sittenkään... He menettävät myös ammus ja asevarastot usein  samantien kun niitä tulee.


En tarvitse lapiota, meillä on tärkeämpääkin tekemistä - Biden oli vaivautunut mokomastakin seremoniasta, ei halunnut muistella atomipommin uhreja.

Joko väsynyt tai jauhoissa. Niinpä niin vuosisadan huijari.

Sitä suurhyökkäystä odotellessa, poksautellaan vaikka näitä amerikkalaisvalmisteisten Himarsien salaisia varastoja taivaan tuuliin.

Ukrainalaisten ammusvarastoja tuhotaan systemaattisesti. Ei pidä yksipuolisesti luulla etteikö Venäjän tiedustelu toimi.

Vähäjärkisimmät menee tuonne vapaaehtoisesti itseään tapattamaan. Natokin on ruvennut lähettämään sotilaita Ukrainaan naamioituneina vapaaehtoisiksi

Wagnerista levitellään vaikka mitä juttuja, mutta niissä on ihan yhtä paljon perää kuin esimerkiksi siinä, että Sanna Marin aikoo vaihtaa sukupuolta tai Pekka Haavisto olisi ostanut uuden puvun.

Venäjä valmistautuu ottamaan ilmavoimat käyttöön. Viime maailmansodan jälkeen ei ole nähty tuhannen pommikoneen laivueita, eikä nähdä nytkään. Tuhannenkilon teho pommeja kylläkin.

Jotkut hullut ihannoi sotaa että sinne pitää mennä ihan vapaaehtoisesti. Eikö se äiti varoittanut.

Aselähetyksistä ei näytä olevan apua. Siitäkin huolimatta se jatkuu. On turha kuvitella että Venäjä muka heikkenee sen seurauksesta.

Ukrainalainen sabotööriryhmä paljastettu.

Automaattinen raketinheitin toiminnassa.

Tsetsenian musliimit puhdistavat Bahmutin kaupunkia talo talolta. Vankeja ei enää oteta.

Ukrainalaisia Bahmutin raunioissa. Myöhäistä katua nyt.

Ukrainalaista romua. Tankeista tuhotaan suurin osa ennenkuin ne pääsevät edes rintamalle.

Fasismin historiaa Suomesta.

Amerikka... Tex Willerin aikana varmaankin paljon turvallisempi yhteiskunta. Mikä tekee tämän päivän poliisista yli reagoivan paskiaisen? 

Putkimies Zelensky kusetti Suomen johtoportaan kerta heitolla.

Zelensky valtasi taitavasti läntisen maailman, tässä Suomen osuus.

Tällaista suoraa puhetta soisi kuulevan myös muilta medioilta sekä poliitikoilta tästä demokratian ja vapauden irvikuvasta nimeltä Volodymyr Zelensky.

Fox Newsin uutisankkuri Tucker Carlsonin mitta tuli täyteen 13.10.2022 illan uutislähetyksessä tätä röyhkeää pientä ukrainalaista miestä, joka patsastelee hikisessä t-paidassaan julistamassa muille maille jatkuvia rahavaatimuksiaan kuin jotain joululahjalistaa.