Etsitkö vaihtoehtoja valheille.

Saattaa olla joukossa rumiakin videoita. Etenkin rintama kuvaukset ovat auteentisia otoksia, ne pitää kestää, jos kerran on niin helvetin solidaarinen Ukrainalle ja etenkin Amerikalle joka käyttää aina toisia hyväkseen.

Mikä tämä juttu oli, en heti muista. Ai joo se korona juttu. Saara Huhtasaaren analyysi tekstitys joutaisi olla vähän suuremmalla.

Nato hoi! Eikö teidän pitänyt kouluttaa näitä maajusseja johonkin tehtävään. Tällä menolla on kallista hommaa tuo Natoon liittymis prosessi.Pahinta tässä on se, että tämä toistuu toistumistaan.

Pitäisikö olla hiljaa? No ei pitäisi, kyseessähän on sentään presidentiksi pyrkivä henkilö joka sisällään elää ihan muissa arvomaailmoissa.

Ukrainassa on taas mobilisointi rintamalle käynnissä.

Ilmeisesti ukrainalaisissa kouluissa ei ole enää päteviä opettajia. Videolla näkyy, kuinka liikunnanopettaja Bereznan kylässä Rovnon alueella hakkaa oppilasta luokkahuoneessa. Ehkä opettaja valmistaa oppilaita palvelukseen Ukrainan asevoimissa... 

No jo on... sitten vielä jotkut hakeutuu tuonne vapaaehtoisesti muka maata puolustamaan jota edes ei omista.

Biden kävi Vietnamissa... voi hyvä isä, jos näillä eväillä johdetaan uutta lännen maailmanjärjestystä, niin millä sitten?   

Biden "Discussed Third World" in Vietnam - Staffers Cut Him Off & End Press Conference Rapidly 

That's all folks! 🤡 

Videomateriaalia Ukrainan asevoimien panssarin tuhoamisesta panssarintorjunta ohjusjärjestelmän toimesta.

 https://t.me/stranaua/121742 on julkaistu uusi video joku päivä sitten tapahtuneesta hyökkäyksestä Odessan satamiin.
Tietojen mukaan Izmailin ja Kiliyan satamat ovat tuhoutuneet täysin.
Onnea viljakaupan kanssa.

No eipähän jäänyt kitumaan. Helppo homma kun sen taitaa. Tiedustelu lennokki antaa koordinaatit kamikaze lennokille, ja se siitä. Tuskin kannatti lähteä tuonne etenkään vapaaehtoisena hakaristi tatuointi rinnassa. 

Aivan sama minkälaisesta laitteesta on kysymys, taitava lennokin ohjaaja hoitaa homman kauko ohjattuna.

Onko todella noin että "Suomaalaisilla" on keskiarvo 4 historiassa? Ja nyt kannatatte muka tietämättänne jotain sellaista mistä ei tule muuta kuin harmia.

🤡Länsi kalusto, mukaan lukien saksalainen "super tankki" Leopard, yrittää ulkoasullaan todistaa, että hollantilaisten ja tanskalaisten F-16 hävittäjienkin olisi viisaampi pysytellä kotona tallissa.

Baerbock selitti ukrainalaisten vastahyökkäyksen epäonnistumisen saksalaisille:

Tilanne on nyt sellainen, että etenkin Itä-Ukrainassa on valtavia miinakenttiä. Tällaisissa olosuhteissa Ukrainan joukot ovat toisinaan loukussa. On arvioitu, että miinakentät ovat suunnilleen Länsi-Saksan kokoisia.

No joo... oli se siinäkin selitys.

@ukraine_watch 7. jalkaväkidivisioonan sankarilliset tankkerit tuhosivat Ukrainan panssaroituja ajoneuvoja, vangiten jalkaväen taisteluajoneuvon palkinnoksi. Harvinainen video panssaroitujen ajoneuvojen suorasta kohtaamisesta Ukrainan asevoimien vastahyökkäyksen aikana. Metsäalueen risteyksestä tuli meidän ja vihollisjoukkojen kosketuspiste. Taistelussa meidän omamme osoittivat luokkansa murskaamalla vihollisen pelosta halvaantuneen panssariryhmän systemaattisesti tykkitulella.

Tällä toisella videolla panssaroitu joukko jalkaväen taisteluajoneuvoja yrittää hyökätä savuverhon takaa siinä kuitenkaan onnistumatta. Vaikuttaa siltä, etteivät ukrainalaiset osaa käyttää liittoutuneiden antamaa kalustoa.  

@Slavyangrad                                                                        Tiedustelutiedotukset, strategia ja analyysi, asiantuntijayhteisö 

Viimeiseen Ukrainalaiseen. Kaikkein hulluimmat menee tuonne jopa vapaaehtoisina. Keskimääräinen elinikä on 4 tuntia.

Näin se menee. Ukko istuu mättäällä ja ohjaa Kamikaze lennokin maaliin.

Tekopyhät kansan ryöstäjät. 

Lisää oma teksti kaksoisnapsauttamalla tästä.Missä ollaan, en tiedä. Kaljamerkki on ainakin tuntematon.

Dokumentti. Ukrainalaisia sodan jaloissa. 

Dokumentti. Ihminen, oli sitten kuka tahansa kaipaa aina kotia ja kotimaataan. Tässä dokumentissa kerrotaan Ukrainalaisten pakkosiirroista. 

Olen samaa mieltä Venäjän Ulkoministerin kanssa, vaikka maalikko olenkin.

Emme tarvitse Natoa ja vastaavasti Ukrainaa Natoon, "Medvedev Venäjän federaation sotilas-teollisen komission työryhmän kokouksessa suosittujen aseiden tuotannon valvonnasta.

”Mietitään, miten tämän tyyppisten tuotteiden valtionpuolustusmääräyksen toimeenpano sujuu Aleksinskyn koekonetehtaalla, jossa pidetään toimikuntamme kokousta. Ja arvioidaan kokonaistoimitusten vauhtia. Varsinkin kun rauhaa ei ole vielä näköpiirissä. Naton pääsihteeri Stoltenberg sanoi eilen, että he harkitsevat seuraavassa Naton huippukokouksessa kysymystä vahvan signaalin antamisesta Ukrainan liittymisestä Natoon vihollisuuksien päätyttyä. No, mitä voin sanoa. Emme tarvitse Natoa, ja vastaavasti Ukrainaa Natoon.

Aprillipila vuonna 2015? Joo, mutta kun tähän päivään vertaa on pila kaukana. Sopii näitten hullujen globalistien toimintaan kuin nenä päähän. Videolla käsitellään muun muassa median systemaattista aivopesua.

Raja aita esittely ilman käsikirjoitusta. Kuvausympäristöä datsjalla eli kesämökillä huitsan kuusessa.

Luulisi olevan helppo TAJUTA mitä seuraa niistä kahelien lähettämistä ase ja ammuspaketeista. Eihän ne mitään sotaa lopeta, kosto niiden käytöstä seuraa. Tässä esimerkki.             

Walk along the Ukrainian trenches, the destroyed Ukrainian soldiers are visible.
@wagner_group_pmc

Gehen Sie entlang der ukrainischen Schützengräben, die zerstörten ukrainischen Soldaten sind sichtbar.
@wagner_group_pmc

Wagner video. Taitaa olla rutiinia tuokin homma. Kaikkeen tottuu.

Ilkka Vakkuri pääsee taas kertaamaan Pekka Toverin asiantuntija lausuntoja. "Bakhmut ei ole tärkeä menetettävä Ukrainalle, eihän siellä ole edes yhtään ehjää rakennusta"  Minä olen samaa mieltä Bidenin lausuntojen perusteella, että tärkeä sillanpää asema menetettiin, ja kannattaako Ukrainan tukeminen sittenkään... He menettävät myös ammus ja asevarastot usein  samantien kun niitä tulee.


En tarvitse lapiota, meillä on tärkeämpääkin tekemistä - Biden oli vaivautunut mokomastakin seremoniasta, ei halunnut muistella atomipommin uhreja.

Joko väsynyt tai jauhoissa. Niinpä niin vuosisadan huijari.

Sitä suurhyökkäystä odotellessa, poksautellaan vaikka näitä amerikkalaisvalmisteisten Himarsien salaisia varastoja taivaan tuuliin.

Ukrainalaisten ammusvarastoja tuhotaan systemaattisesti. Ei pidä yksipuolisesti luulla etteikö Venäjän tiedustelu toimi.

Vähäjärkisimmät menee tuonne vapaaehtoisesti itseään tapattamaan. Natokin on ruvennut lähettämään sotilaita Ukrainaan naamioituneina vapaaehtoisiksi

Wagnerista levitellään vaikka mitä juttuja, mutta niissä on ihan yhtä paljon perää kuin esimerkiksi siinä, että Sanna Marin aikoo vaihtaa sukupuolta tai Pekka Haavisto olisi ostanut uuden puvun.

Venäjä valmistautuu ottamaan ilmavoimat käyttöön. Viime maailmansodan jälkeen ei ole nähty tuhannen pommikoneen laivueita, eikä nähdä nytkään. Tuhannenkilon teho pommeja kylläkin.

Jotkut hullut ihannoi sotaa että sinne pitää mennä ihan vapaaehtoisesti. Eikö se äiti varoittanut.

Aselähetyksistä ei näytä olevan apua. Siitäkin huolimatta se jatkuu. On turha kuvitella että Venäjä muka heikkenee sen seurauksesta.

Ukrainalainen sabotööriryhmä paljastettu.

Automaattinen raketinheitin toiminnassa.

Tsetsenian musliimit puhdistavat Bahmutin kaupunkia talo talolta. Vankeja ei enää oteta.

Ukrainalaisia Bahmutin raunioissa. Myöhäistä katua nyt.

Ukrainalaista romua. Tankeista tuhotaan suurin osa ennenkuin ne pääsevät edes rintamalle.

Fasismin historiaa Suomesta.

Amerikka... Tex Willerin aikana varmaankin paljon turvallisempi yhteiskunta. Mikä tekee tämän päivän poliisista yli reagoivan paskiaisen? 

Putkimies Zelensky kusetti Suomen johtoportaan kerta heitolla.

Zelensky valtasi taitavasti läntisen maailman, tässä Suomen osuus.

Tällaista suoraa puhetta soisi kuulevan myös muilta medioilta sekä poliitikoilta tästä demokratian ja vapauden irvikuvasta nimeltä Volodymyr Zelensky.

Fox Newsin uutisankkuri Tucker Carlsonin mitta tuli täyteen 13.10.2022 illan uutislähetyksessä tätä röyhkeää pientä ukrainalaista miestä, joka patsastelee hikisessä t-paidassaan julistamassa muille maille jatkuvia rahavaatimuksiaan kuin jotain joululahjalistaa.

unsplash