Etsitkö vaihtoehtoja valheille.

Ajatteleppa miten mieletön päähänpinttymä on esim. tuottaa kolmessa vuorossa "rauhan granaatteja" jotta saataisiin tapettua mahdollisimman monta kissaa, koiraa, siviiliä ja sotilasta vain siksi ettei Venäjä saisi voittaa, -vaikka se sen loppupelissä tekeekin. Pitää muistaa että jokainen päättää omista asioistaan, oli se sitten yksilö tai valtio.

Borrell. Espanjan juutalainen. Asetoimitus. Hullu maailma. Meemit.

Suomen valepyhä valtiovalta on järkyttynyt ja huolestunut melkeinpä päivittäin mistä tahansa maailman tapahtumasta... paitsi ei naapurin sellaisista, ne joutaisi kuulemma tappaa.

Järkyttävää. Huolestumista. Selenskyi. Sanna Marin. Pekka Haavisto. Niinistö.

Ohi on Sanna. 4 vuotta meni nopeasti. Minun täytyy kunnioittaa Sannaa koska on kestänyt nämä minunkin jutut ilman että niistä olisi loukkaantunut. (Tai sitten on suojeltu näkemään niitä). Ohisalo oli ihan toinen juttu,bannasi jo ennen kuin päivää ehti sanomaan. Li Junk Andersson sulki ulos myös herkästi... kaippa tuo häpesi vasemmistolaisuuttaan.

Kansallisteatteri. Matias Mäkynen. Sanna Marin. Li Andersson. Ohisalo. Media ei suosi enää.

Näyttää olevan Haavistokin delegaation mukana. Todennäköisesti yrittää kartoittaa viime hetkillään niitä jotka haluaisivat tulla Suomeen työttömiksi. Muuten tästä tulikin mieleen, että tulee olemaan mielenkiintoista nähdä kenestä tulee seuraava ulkohuoneministeri. "Pekka perälauta" haisee pesemättömälle perseelle jo kilometrien päähän. Siksipä Pekka sopii paremmin vaikka presidentin virkaan, koska mihinkään hallitukseen ei ole enää asiaa.   

Maanpetturi. Sauli Niinistö. Pekka Haavisto. Kokoomus. Hallitus.
Eläkeläiset ulkomailla-Sauli Niinistö-Sanna Marin- Kuningaskunta

Jäipähän tämäkin parin vuoden takainen hässäkkä mieleen, hyvä esimerkki Suomalaisesta pikkumaisuudesta. Mitä se kenellekään kuuluu minne muuttaa, tai mitä sopimuksia tekee henkilökohtaisten rahojen eteen. Pistää muuten ihmetyttämään nuo Sannan kansalaisuuden menettämisjutut, siinä samalla lähtee myös eläke.  

Viime vuodet päin persettä. EU ja jäsenmaiden hallitukset ovat tienneet koko ajan globalistisesta suunnitelmasta.

Miten on mahdollista, että sellaisia henkilöitä valitaan johtotehtäviin jotka eivät osaa edes omia sukkiaan vaihtaa..

Viestin viejä

Lisää oma teksti kaksoisnapsauttamalla tästä.

Jussi Halla-Aho. Sanna Marin
1285 Pähkinälinna
1285 Pähkinälinna