Etsitkö vaihtoehtoja valheille.

Miten on mahdollista että tuo Saksan BAERBOCK saa jauhaa paskaa ilman että siihen kukaan tarttuu. Onhan kyse sentään germanien ulkoministeristä. Ja mikä tuota Aaltolaakin vaivaa... tunkee itseään joka paikkaan!

Zelenskyin ongelmat- Puolan pakolaiset-Ukraina-Parlamentti-Käpykaarti-Pakkoluovutus

Pakkopalautukset Puolasta mainittiin jo eilen. Somessa joku rohkeampi jo räkätti, "ettei ole totta". - No eihän sitä ole kukaan edes käskenyt uskomaan. Katsokoot nyt vaikka kuvia tästä linkistä, jos analysoinnin taito ei riitä muuhun kuin nenän kaiveluun.

https://t.me/ukraine_watch/8118

 

Anteeksipyyntö-Riikka Purra-Haavisto-Sanna-Kulmuni-Lappalaiset

Erityisesti Pekka Haavisto on jäänyt hyvin mieleen näistä "anteeksi pyytäjistä". Jos perustuslakivaliokunta supisee ,että rikos on tapahtunut, niin miksi se annetaan muka anteeksi? Joo...  koska nämä samat lättäperseet jotka ovat oppositiossa tänään äänestivät niin.

Miten on mahdollista etteivät ihmiset reagoi siviiliväestöön kohdistuvaan terroriin sen kummemmin. Vai onko se siksi kun granaatit ja raketit ovat Yhdysvaltalais ja Nato maitten valmistamia "vähä vaikutteisia tähtisadetikkuja?". Toiselta puolelta kun kivellä heität niin olet sotarikollinen ja vieläpä etsintäkuulutettu.

BRICS- Kauppaliitto-Eu näivettyy-Erotkaa siitä liitosta-Etelä Afrikka-Intia

Niin, sanoppas se, miten on mahdollista kasvattaa talouttaan vaikka EU:n pakotteita on yksilöitynä ainakin 16 000!

Hyviä kontra suorituksia, ei voi muuta sanoa. Kaikki on kohdallaan niin laatu kuin hinnatkin, sama mistä on kyse. Ja vielä se tärkein, kansa on tyytyväinen.

EU:n loppu-Bryssel-Ursula von der Layer-Velan maksu-Venäjä

Valistuneet ulkomaan uutiset kirjoittavat lähes päivittäin Suomessa tapahtuvasta "demokraattisen puolueen ohjaamasta röyhkeästä ja loukkaavasta vainosta kansan tahtoa vastaan". Puoli maailmaa tajuaa että Suomen opposition rattaista puuttuu ratti, mutta sitähän ne torvelot ei ymmärrä. Niin ja... eihän Suomessa edes kerrota EU:n todellisesta tilanteesta mikä tulee olemaan edessä kun Zelensky joutuu alle kirjoittamaan Putinin dokumentit.  

Rajaaita-Niinistö-Biden-Neutraali- Ukraina-Päätepiste.

Millään rahasummalla ei mitään vastinetta Ukrainalta saada. Häviätte vielä sodankin, se on varma se, Sanokaa minun sanoneen se.

37 syytettä Trumppia vastaan tulee raukeamaan, koska koko juttu haisee Bidenin varpaanvälille. Trump on Amerikan seuraava presidentti, ja viimeistään hän saa aikaan lopun tästä Bidenin hallinnon aikaansaamasta paskasta. 

Jälkiviisas-Rebublikaanit-Ukraina-Demokraatit-Posti-Poika-Porno

Panssarivaunuissa pätee edelleenkin sanonta "rautainen ruumisarkku" Tekniikka on parantunut, mutta oli se sitten mikä Leobardi tai Abraham vaunu tahansa lähtee se lomille melko helposti. Media on luonut mielikuvan jostain suuresta tankkien taistelusta ja läpimurroista, mutta todellisuudessa nämä hirviöt muuttuvat romuläjiksi lähes aina ilmasta käsin. 

Panssarivaunu-Leopardi- Ukrainan sota- Atomiohjus- Uutiset- HS

Ajatteleppa miten mieletön päähänpinttymä on esim. tuottaa kolmessa vuorossa "rauhan granaatteja" jotta saataisiin tapettua mahdollisimman monta kissaa, koiraa, siviiliä ja sotilasta vain siksi ettei Venäjä saisi voittaa, -vaikka se sen loppupelissä tekeekin. Pitää muistaa että jokainen päättää omista asioistaan, oli se sitten yksilö tai valtio.

Borrell. Espanjan juutalainen. Asetoimitus. Hullu maailma. Meemit.

Suomen valepyhä valtiovalta on järkyttynyt ja huolestunut melkeinpä päivittäin mistä tahansa maailman tapahtumasta... paitsi ei naapurin sellaisista, ne joutaisi kuulemma tappaa.

Järkyttävää. Huolestumista. Selenskyi. Sanna Marin. Pekka Haavisto. Niinistö.

Ohi on Sanna. 4 vuotta meni nopeasti. Minun täytyy kunnioittaa Sannaa koska on kestänyt nämä minunkin jutut ilman että niistä olisi loukkaantunut. (Tai sitten on suojeltu näkemään niitä). Ohisalo oli ihan toinen juttu,bannasi jo ennen kuin päivää ehti sanomaan. Li Junk Andersson sulki ulos myös herkästi... kaippa tuo häpesi vasemmistolaisuuttaan.

Kansallisteatteri. Matias Mäkynen. Sanna Marin. Li Andersson. Ohisalo. Media ei suosi enää.

Näyttää olevan Haavistokin delegaation mukana. Todennäköisesti yrittää kartoittaa viime hetkillään niitä jotka haluaisivat tulla Suomeen työttömiksi. Muuten tästä tulikin mieleen, että tulee olemaan mielenkiintoista nähdä kenestä tulee seuraava ulkohuoneministeri. "Pekka perälauta" haisee pesemättömälle perseelle jo kilometrien päähän. Siksipä Pekka sopii paremmin vaikka presidentin virkaan, koska mihinkään hallitukseen ei ole enää asiaa.   

Maanpetturi. Sauli Niinistö. Pekka Haavisto. Kokoomus. Hallitus.
Eläkeläiset ulkomailla-Sauli Niinistö-Sanna Marin- Kuningaskunta

Jäipähän tämäkin parin vuoden takainen hässäkkä mieleen, hyvä esimerkki Suomalaisesta pikkumaisuudesta. Mitä se kenellekään kuuluu minne muuttaa, tai mitä sopimuksia tekee henkilökohtaisten rahojen eteen. Pistää muuten ihmetyttämään nuo Sannan kansalaisuuden menettämisjutut, siinä samalla lähtee myös eläke.  

Viime vuodet päin persettä. EU ja jäsenmaiden hallitukset ovat tienneet koko ajan globalistisesta suunnitelmasta.

Miten on mahdollista, että sellaisia henkilöitä valitaan johtotehtäviin jotka eivät osaa edes omia sukkiaan vaihtaa..

Viestin viejä

Lisää oma teksti kaksoisnapsauttamalla tästä.

Jussi Halla-Aho. Sanna Marin
1285 Pähkinälinna
1285 Pähkinälinna
unsplash