Etsitkö vaihtoehtoja valheille.

Kavalkaadi vanhaa ja uutta, vieläpä epäjärjestyksessä!

Vuonna 2012 oli Norjassa ensi sialla luonnonsuojelu ja Co2 päästöjen torjunta, etenkin jalostomoilla.Olin minäkin sellaista 10 miljardin prosjektia siellä rakentamassa. Mutta susi siitä teknologia sentteristä moduuleineen tuli. Eihän se toiminut, joskus vesihöyryä suhautteli, ja siinä se. Valtionyhtiö Statoil keksi jossain vaiheessa ruveta maksamaan valtion kassaan 150 000,- kruunua tunti ikuisen liekin polttamisesta. Se oli semmoista luonnonsuojelu rahaa... niin, tai rahan pesua, maksamalla menoja omaan kassaan. 

Nämä tämän sortin poliittiset nikottelut pitää lailla kieltää. Jos hallitus päättää  että Ylen määrärahoista leikataan, niin ethän sä siitä voi ruveta lakkoilemaan. Ja se toinen kortti, se olematon natsikortti, se on edelleenkin demareilla käytössä, ei Orpon hallituksella.

Vihreät-Valkoposkihanhi-emma Kari-Krista Mikkonen

Mikä tuollainen ympäristöhallinta on, ja millä perusteilla ne kielsi antamasta prima linnunlihaa kansalaisten pataan? Samaan aikaan Pietarin Grusialaiset ja Kiinalaiset ravintolat taikoivat näistä liha möhkäleistä mitä maukkaimpia uuniruokia. Täytyy vain todeta että hulluus on merkillinen tauti, sen tunnusväri on useinkin vihreä, ja se haisee rahalta.

Suomaa näkyy erittäin hyvin kansainvälisissä tilastoissa. Suhteessa asukaslukuun siellä on "sota ja ilmavaiva hulluutta sairastavia ja muita outoja mielensä pahoittajia eniten maailmassa".

Puu-Pasila-Vuokraisäntä-Normaali-Kiittämätön-Sosiaalivirasto-Vituttaa
OHISALO-VILJELIJÄT-ILMASTON-MUUTOS-KOKOOMUS-HEINONEN

Mikä vuosi! Koronaa, velkaa, yliviikarointia, elvytyspaketin sidontaa, hulluja ilmasto tavoitteita soineen ja metsineen. Opposition tyyli useinkin oli kumma, äänestettiin tyhjää, kun ehdottomasti olisi pitänyt...

Oliko tämä niiltä ajoilta kun ilmasto hullutuksen siemen kylvettiin... en mä muista. Näyttää olevan Marco de Wit mukana. Tosin eihän Marco näihin ilmasto hömpötyksiin liittynyt mitenkään. Miksi hän tuohon kuvaan on mukaan tullut jääprinsessa seuranaan?

Kuvaus on vuodelta 2019. Ei näkynyt perälauta Pekkaa silloin, väittivät kylläkin että oli nähty Alatun kirkonkylällä juokksentelemassa. Joku piika aamulypsylle mennessään oli yllättänyt navetassa. Minä en heti usko, koska eihän Pekka mikään keskustalainen ole.


Nythän sitä Pekkaa halutaan lehtitalojen suosikkina kovasti presidentiksi, vaikka eihän tuota ole vielä entisistäkään tuomittu, -mutta mitä sitä tyhjää... Pekkahan on Vihreä de Gröna eikä suinkaan persu.


Vasemmisto-Anna Kontula-Paperittomat-Maahanmuutto

Kysyinkin ääri vasemmiston tuoreinta kantaa heidän presidentti ehdokkaaltaan. Sain vastauksen: "You're blocked" 

Presidentti-Ehdokkaat-Aaltola-Stubb-Haavisto-Halla-Aho-Väyrynen-Urpilainen-Keskustan ehdokas

Vuoden 2024 presidentti ehdokkaita, tässä eivät ole vielä kaikki. Palataan niihin muihin myöhemmin. Valtamedia on näköjän valinnut jo oman suosikkinsa. Kuten arvata saattaa, suurinta konnaa heidän mukaansa Suomen kansasta äänestäisi 34%. Tuskimpa Suomessa niin montaa löytyy jotka olisivat valmiita vaihtamaan presidentin lipun sateenkaaren väreihin.

unsplash