Etsitkö vaihtoehtoja valheille.

Näillä vuosikymmenillä tehtiin Suomea tunnetuksi maailmalla. Jotkut verkkosukilla, toiset myymällä kansallisomaisuutta puoleen hintaan. Nyt sitten kaiken huipuksi Suomen Einstein palasi kostamaan, ryhtyipä vielä sopimuksen mukaan resudentiksi.


Tästä jutusta tuskin saisi vuotta enempää linnaa, kun kuvassa ei ole mitään loukkaavaa. Ajattelin ihan vain nimen perusteella.

https://t.me/RapsodiaUutiskanava/9793

Presidentti Stubb-Clinton-Suomi-Kansallisomaisuus-Katsaus maailmalta-Posti-Poika-Google

Göran kertoi A-studiossa Washingtonin ainutlaatuisista kokemuksistaan. Oli päässyt tälläämään turpaan Bil Clinttonin muijaa..!? Syytä ei ole koskaan kerrottu. 

Kuvaukset on tahallaan laitettu epäjärjestykseen. - Näin saavutetaan se tila mikä Alexin päässä velloo heti jos tuulen nopeus ylittää 60 m/sek.

Tässä käydään läpi tulevan presidentin henkilökuntaa. Kokki oli juuri ennen tätä kuvausta saanut kenkää - Ei ollut osannut kertoa miten tehdään hanhen takajaloista Tauno Palon lihapullat.

Epäonnistumisia ja omienkin pilkkaamaksi joutunut Alexander oli menettää elämänhalun kunnes keksi lähteä Amerikkaan. (Värvättiin Malmin kentällä, hangar kolmosen takana, vatukkapuskien varjossa.)

Stubb.Petteri Orpo-Pekka Haavisto-Homot-Musliimit-Arabit-Meemit-Google

Kun se päivä tulee että EU julistaa itsensä valtioksi, niin miten käy osavaltioiden kuninkaille ja presidenteille. Eihän sellaisia virkoja enää tarvita. Kaippa niistä tulee sitten jonkinlaisia senaattoreita Amerikan malliin.

Pakolaisena Euroopassa

Luxenburg-Investointipankki-Varajohtaja Stubb-Valtionvarainministeri-Suomen pelastaja-Alexander Stubb

Tästä kuvasta on monta muutakin varianttia tullut tehtyä, mutta tämä on se aito ja arvokas.
Alexander on aina ollut nirso mitä haluaa tehdä ja mitä ei.
Mutta kun tuli epäluottamuslauseita ja kenkää Arkadianmäeltä, niin oli paras ottaa tämä pankkiiri homma kuin vaihtoehtoisesti myrkkykapseli. En nyt tästä virasta viitsi niinkään enempää puhua. Kestihän se aikansa... miten kauan ne patterit kalkulaattorissa kestää, sitä en minä tiedä... pitäisi kysyä kääkältä iteltään sitten myöhemmin.

Urheilu kaikki kaikessa. Alexander kertoi ottaneensa osaa Bostonin maratooniin television välityksellä.

Alexander Stubb-Presidentti-Lasisilmät-Maastojuoksu-Tikanheitto

Alexander on aina ollut urheilun puolustaja.
Etenkin juokseminen on ollut hänelle mieleen, koska sillä on helppo pyrähtää vaikka vastuuta karkuun työaikana.
Maastojuoksukisat ei enää kiinnosta,se harrastus jäi jo eduskunta aikoina "Kopelo Kallen" ainaiseen valittamiseen, että "persevako piti pitää puhtaana".
Vaimokin kotona valitti aina multaisista lakanoista.
Tikanheitossa Alexander oli haka, mutta sekin huvitus loppui eräissä Eduskunnan pikkujouluissa. Kaikkihan sen tietää miten siinä käy kun humalaiset ryhtyy tikkasille.  Niin, että älkää ihmetelkö miksi Alexilla välillä silmät päässä mollottaa... ne on lasia.

Alexander koki pettymyksen toisensa jälkeen Arkadianmäen poliittisessa harhailussaan. Niinpä hän päätti lähteä Pietariin kadettikouluun, mielessään ihailemansa Mannerheimin ura. Junassa hän kuitenkin tuli katumapäälle ja jäi pois Pasilan asemalla. Sittemmin hän löysi itsensä  Brysselistä. Siellä oli paljon muitakin jotka haluttiin pois kansan silmistä.

Visit counter For Websites