Etsitkö vaihtoehtoja valheille.

Media on valtiovallan tärkein työkalu. Sen vivahteet ja valehtelemistyyli muuttuu aina hallitusten vaihtumisen myötä.

Sanna Marin, Maahanmuutto

Miksi media ei kerro hallituksen perus virheistä perusteellisemmin. Otetaan esimerkiksi vaikka maahanmuutto. Rajat on säpissä, kaikenlaista estettä ja aitaa sadoilla miljoonilla rakennettu, mutta siitäkin huolimatta, jo tähän mennessä Orpon velkavetoisen sotaakin kannattavan hallituksen aikajanalla on maahan tullut enemmän ei toivottuja tapauksia kuin koskaan aiemmin.
Tiedän kyllä miten yritätte puolustella sitä väkisin nuijittua hallitusohjelma kirjausta, sanomalla että kyseessä olisi työperäinen maahanmuutto.
Kyllä varmaan, mutta se on höpö höö väite.
Mitä vi**ua te teette esimerkiksi kuudella tuhannella työttömällä pizzan paistajalla?


Why doesn't the media report the government's basic mistakes more thoroughly. Let's take immigration for example. The borders are broken, all kinds of barriers and fences have been built with hundreds of millions, but despite that, even so far, in the timeline of Orpo's debt-driven, war-supporting government, more unwanted cases have come to the country than ever before.
I do know how you try to defend the forcibly rammed government program, saying that it is work-based immigration.
Probably yes, but that's a silly claim.
What the hell are you going to do with, say, six thousand unemployed pizza bakers?

 

Venäjä on ottanut vangiksi useita satoja paniikissa pakenevia sotilaita. Se on myrkkyä Ukrainan puolustukselle, joka jo muutenkin kärsii koko ajan pahenevasta miespulasta. 

Miespulasta Zelenski ei muistanut mainita sanallakaan turvallisuuskonferenssissa Ainoastaan ruinasi lisää aseita ja rahaa. Sillä välin, kun armeijansa vetäytyy rintamalla valtavien tappioiden siivittämänä niin Zelenski vakavissaan väittää Münchenissä, että Ukraina voi voittaa sodan ja vapauttaa kaikki alueensa, kunhan länsi antaa sitä ja tätä 

Jonkun pitäisi puhua järkeä Zelenskyille, hänen suosionsa laskee koko ajan oman kansan keskuudessa ja sotilaiden moraali laskee rintamalla, komentajavaihdos vain pahentaa asiaa. Uusi komentaja ehti jo valehtelemaan tilanteen olevan vakaa ja hallinnassa ja heti seuraavana yönä tuli ilmoitus vetäytymisestä 

Ukraina suorittaa suuren vastahyökkäyksen sijaan suurta kunniakasta vetäytymistä puna-armeijan jaloista 

Media on valtiovallan tärkein työkalu. Sen vivahteet ja valehtelemistyyli muuttuu aina hallitusten vaihtumisen myötä. Suomi on yksi eniten sensuroitu maa uutismaailmassa. Näytän tässä esimerkin parilla kuvalla siitä kuinka Venäjän talous näivettyy, eikä ulospääsyä näy! 

Kyllä vain, näissäkin rakennuksissa asuu niin eläkeläisiä kuin tehtaan työntekijöitä. 

Ota näistä nyt selvä.

Suomi oli viime talvena hyvä mallioppilas. -Onnistui tyhjentämään varmuusvarastot lähettämällä kaikki Suomen transformaattorit Kiovaan. Keskusta onnistui autioittamaan maaseudun. Nyt tulevana talvena varmaan lähetetään  mummommökkien hellat Ukrainaan. Katsokaa että kaikki hellanrenkaat tulee mukaan!

Näin se alkaa, globalisteilla on loppu edessä. Kuten tiedetään, kaikkihan se aina alkaa Amerikasta. Mielenterveys pettää entisestään, lakot ja tyytymättömyys leviää Eurooppaan. Etenkin Suomessa vedetään kurjuuden köysi tiukalle, ja niin kuin tiedetään, siinä on tämän hetken oppositio mieli työssään avustamassa talouden lähes totaaliin kaatumiseen. 

https://t.me/rtnewsMaailman järjestys muuttuu. Biden vetää viimeisiään ja Brics liittouman painoarvo kasvaa. Trump on US. seuraava presidentti, ja Aaltola muuttaa Kauppatorin presidentin linnaan, hän on "kokki" Haaviston tuleva elämänkumppani. 

Melkoinen yleistys tämän jutun otsikko. Yksi Sergei kertoo kaikkien 'tavallisten venäläisten' mielipiteen. No ei todellakaan. Hän kertoo yhden 'tavallisen venäläisen Sergein' mielipiteen tai peitetarinan. 
Jokainen ihminen on oma itsensä. 
Jos joku kertoo jotain, niin eikö olisi pitänyt oppia jo, että millään sanomisilla tai kirjoitteluilla ei ole mitään merkitystä. Vain sillä mitä tapahtuu. 
Nyt tämä suomalainen sinisilmäisyys ja kaikkeen uskominen pitää lopettaa.  

 

Sokea Reettakin näkee, että enemmistö venäläisistä ei vastusta erikoisoperaatiota. Nato ja CIA tässä 9 vuotta vanhassa sodassa on kaiken aiheuttaja. 
Putin on vallassa ja pysyy, ei hänessä mitään vikaa ole.  

Olen seurannut muita haastatteluja Venäjältä mm. Isoista kaupungeista ja joistain pienistä alle 30 000 hengen asutuskeskuksista. Putinin kannatus on ainakin 90 % Tärkeintä on, että Putinin kannatus on korkea ja se pitää huomata ja muistaa koska patriotismi ei ole mitään globalistista kieroilua. 

Tässä Sergein ensimmäinen versio: s.fi/kotimaa/art-2000009642195.html 

Ja tässä viimeisin: 

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009824201.html?utm_source=email&utm_medium=toimitus&utm_campaign=hs_uk_ismain

 

Saksa-Talous-Neljäs valtakunta-Suomi-Samalla tiellä

BERLIINI Luulitko, että Saksa on vakauden ja talouskasvun tyyssija Euroopassa? Väärin, näin ei ole ollut enää vähään aikaan.

Hyökkäyssotaa käyvän Venäjän ja Euroopan ”sairaana miehenä” pitkään pidetyn Italiankin taloudet toipuvat nyt kriisivuosista nopeammin kuin Saksan.

https://yle.fi/a/74-20047475

Li Andersson-Anna-Maja-Henriksson-RKP- Opetusministeri-Tasaarvo

Tämä juttu kuuluisi oikeastaan Opposition mappiin, mutta ennen kaikkea olisi paikallaan Anna-Maja Henrikssonin rehellinen lausunto siitä, että kauanko hän aikoo häiriköidä hallitusta, jossa itse on mukana, -ja toteuttaisiko hän työnsä toivotulla tavalla Opetusministerin tehtävissä?


Kaikenlaista se media vääntää. Mistä näistä tietää, onko totta vai ei.

https://www.suomenmaa.fi/uutiset/henrikssonin-ps-puheet-kyseenalaistetaan-sdpn-johdosta-rehellinen-lausunto-kuuluisi/ Jaahas, nytkö se menee jo näin?

 

Ukrainan sota-Venäjän voitto-Entäs nyt-Putin

Nyt tämä uusi hallitus voisi ottaa tehtäväkseen kaksi asiaa. Se ensimmäinen on lakiuudistus journalistin työhönpääsy vaatimuksille. Pitää opiskella muutakin, ei riitä se Tampereen punatulkku jalostamon yksipuolinen. Tämänpäivän journalismi on useinkin jotain kitkerää paskaa joka saa yksipuolisuudellaan manipuloitua ihmisten aivot siihen tilaan, että esim. 3x6=19 ... ja sitä et muuta!


Se toinen asia on se että ne kaiken maailman kissat, koirat ja ninimerkit saavat tehdä tilaa oikeille nimille ja henkilökuville somessa. Rekisteröiminen pankkitunnuksilla. Vähenee se tyhjän päivän vittuilu ainakin.

   

Biden senaatti-Kongressi- Venäjän karhu-Mika Aaltola-Taktiikka

Ukrainan presidentin neuvonantaja Mihail Podoliak vaikutti vetoavan 1200-luvun Japanin historian "jumalallisen tuulen" nykypäivän ilmenemismuotoon, kun hän vastauksenaItalian puolustusministerin Guido Crosetton lausuntoon kannatti poliittista ratkaisua japanilaisuuteen. jatkuva konflikti Venäjän ja Ukrainan välillä vaatimallalänttätoimittamaan Ukrainalle F-16-hävittäjiä, pitkän kantaman ATACMS-tykistöraketteja sekä nykyaikaisia ​​ohjus- ja ilmapuolustusjärjestelmiä.


Podoliakin toivoma "jumalallisen tuulen" interventio on nykyaikaisten ohjus- ja ilmapuolustusjärjestelmien toimittaminen Ukrainalle.Valitettavasti Podoliakin osalta tämä kysymys on jo kysytty ja siihen on niin sanotusti vastattu.Ukrainan länsimaiset kumppanit ovat kaataneet Ukrainaan miljardeja dollareita arvosta kehittyneitä ilmapuolustusjärjestelmiä, mukaan lukienYhdysvalloissa valmistettu Patriot,saksalainen IRIS-T,espanjalais-italialainen Skyguard/ASPIDEjayhdysvaltalais-norjalainen NASAMS.


Ukrainan ongelmana on se, että Venäjä on vastannut näiden aseiden tarjontaan käynnistämällä massiivisen vihollisen ilmapuolustuksen (SEAD) tukahduttamiskampanjan, jonka tarkoituksena on neutraloida ne, ja koko Ukrainan ilmapuolustus.

Tämä kampanja on onnistunut poistamaan ilmapuolustuksen etulinjoilta ja heikentämään sitä kriittisten strategisten kohteiden ympärillä Ukrainan sisällä.

Venäjällä on nykyään ilmaylivoima kaikkialla Ukrainassa ja se voi iskeä mihin tahansa haluamaansa kohteeseen milloin tahansa.Vaikka Ukraina pyytää edelleen nykyaikaisia ​​ilmapuolustusjärjestelmiä Venäjän tuhoamien tilalle, lopputulos on, että ne kohtaavat saman kohtalon kuin niitä edeltäneet – tuhoutuvat tai tehdään tehottomiksi.

Tilanne-Huolissaan-Himars-Pekka Toveri-Salaisuus

Joo, olisi pitänyt olla tarkempi YouTube linkki tuostakin asiasta, kun on noinkin tärkeä neuvonantaja muka, mutta en löytänyt, tai en osannut. Äijällä on videoita vaikka toisille antaa. Oikeilla Pentagonin neuvonantajilla on vaikenemisvelvoite,tällä ei...

Strategista hulluutta-Putin-Zelensky-Bidenin ongelma on- Ukraina häviää-Nato on hiiri

Tuhkimot ja sammakot herätkää unesta, teille on syötetty vääriä lääkkeitä!

Ukrainan sota-Seuranta-Ukraina on hätää kärsimässä-Venäjän yliote

Rintamatapahtumia 24/7-23.  Ei ole nykyisin enää tilanne tietoja täälläkään, linja onkin muuttunut painostuksen alla täälläkin puolueelliseksi. Nyt kerrotaan vaikka vanhan aitan avaimesta kunhan säästytään kertomasta Ukrainan tappioista. 

https://www.understandingwar.org/

Profetia-Kiova-Tiedustelupalvelu-Ano Turtiainen-Voittaja-Sodan osapuolet-Nato-Zelensky-Putin

Sehän se vasta olisi näky kun nämä sankarit seisoisivat oikeuden edessä Moskovan Punaisella torilla anelemassa anteeksiantoa. Käytännössä kaikki ne johtajat jotka osallistuvat siviilien murhaamiseen pirullisten aseapu pakettiensa turvin olisivat vastuussa tekemisistään ja sanomisistaan. "Venäjä ei saa voittaa tätä sotaa"

Kastin merkki Intiassa on otsassa, kun taas Venäjälla se on niskassa. 

Alma media-Kalma media-Ukrainan sota-Venäjä voittaa-rypälepommit-kanada

Juuri nyt kuulostaa siltä että useat muutkin jäsenmaat ovat mokomia pommeja vastaan. Vetoavat vuoden 2008 yleissopimukseen. Jotkut tahot ihmettelevät miksi Kreml ei kommentoi.

-Niin, onko tuossa nyt mitään kommentoimista. Sienisadosta tulee tänä vuonna hyvä. Mennään eteenpäin.

Natoon liittyminen-Juonittelu temppu-Kansanäänestys-Lain vastainen-Maan petturit-Nato

Suomi "livautettiin" Natoon, vieläpä väärään aikaan jos ihan rehellisiä ollaan. Käytettiin siinäkin prosessissa samaa älytys tekniikkaa kuin EU:hunkin mentäessä.

Entäs seuraukset?

Talous ja kaikki muutkin asiat täysin epäkunnossa määräämättömiksi ajoiksi. Ihmiset peloiteltiin kuolemankieliin, ja sillä varjolla Yhdysvaltojen sotajoukkojen annetaan nyt mennä ja tulla Suomen kamaralle mielensä mukaan. Voi vittu... enkö muuta sano! Mennään eteenpäin.

Visit counter For Websites