Etsitkö vaihtoehtoja valheille.

"Mitä taitavampi poliitikko, sen sutjakkaampi valehtelija".

Rasismi, Opposiitio, Vieraslajit

Nykyisin lainlaatijat keskittyvät globalismin luvalla vain kieltoihin ja itseään suojeleviin lisäyksiin. Eipä ihme että Arkadianmäellä on tällä hetkellä kaksi opposiitiota, joista kumpikaan ei hyväksy toisiaan.

Tässä ei ole kysymys mistään punnitustilaisuudesta, ihan vain elimen koosta, mikä löytyy korvien välistä, siitä ja sen käytöstä on nyt tämä jälkiuunitus. Nyt kun ajattelee omalla rajatulla elimellä, niin pitää kyllä sanoa, että kaikesta kuonasta se tuokin Sannan vastuuton hallitus oli kasattu. Hyvä ettei niitä muita huolittu kuvaan.

Ei vaadi kummoista koulupohjaa kun jo pystyy paljastamaan tämänkin tyypin vääristyneestä kehonkieli taiteilusta lähes kaiken olennaisen. Yksityiselämässä on tämä herra tiuskiva äkäinen ukko, jolle ei mikään muu tahdo kelvata kuin se, minkä päähänsä on jostain saanut, olkoonpa se sitten vaikka kuinka perseestä. Minä en ainakaan ymmärrä mikä tässäkin näyttelijässä ihmisiä viehättää.

Ukrainan propaganda ei mene enää sisään, se on puhki kulunut kuin Jukolan Jussin vasemman jalan tuohivirsu. Taas kerran on yritetty myydä konfliktin sytykkeitä muka Puolan Nato hourulan alueloukkaus tapahtumien varjolla... Olikohan kyseessä sittenkin UFO... tai kenties kokainin aiheuttama harhanäky journalistin tai aiheen keksijä hilseilevästä päästä.

Sukkulajunat ovat tuoneet lähes 3 miljoonaa työtä etsivää Afgaania ja Pakistanilaista Pietariin. Ovat kuulleet jostakin että Suomi tarvitsee erikois osaajia. Vastaanottajat valmistautukaa!

Niinpä niin, tyhmyydestä sakotetaan. Siihen Natoon olisi voinut mennä ilman pullistelujakin. Kas kummaa kun ei ymmärretty sitä, ettei nämä tämän hetken päättäjien repivät päätökset ole ikuisia. Ajat muuttuvat, ja sen myötä tuskin Yhdysvallatkaan tulee välittämään Suomesta paskan vertaa.

Saksan ulkoministeri Annalena Baerbock sanoi Frankfurter Allgemeine Zeitung -lehden haastattelussa, että Euroopan maiden tulisi antaa ilmapuolustusjärjestelmänsä Kiovan käyttöön ainakin joksikin aikaa.                                                                                                  "Yhdessä kumppaneidemme kanssa pyrimme turvaamaan rauhan Ukrainalle lyhyellä, keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä. 

Tähän sisältyy polku Euroopan unioniin ja Natoon, aseiden toimittaminen itsepuolustukseen sekä keskipitkän aikavälin taloudellinen tuki elpymiseen asti. Kehotan kumppaneitamme tarjoamaan ilmapuolustuksen sateenvarjon Ukrainan kriittisen infrastruktuurin päälle talveksi. 

Saksa aikoo toimittaa lisää IRIS-T-ilmapuolustusjärjestelmiä Ukrainaan talveen mennessä ja pyytää kumppaneitamme saattamaan ilmapuolustusjärjestelmänsä saataville ainakin rajoitetun ajan", Baerbock sanoi. 

Ruotsalaiseen luxus vaunuun löytyy erilaisia lisävarusteita, kuten heinäseipäitä ampuva sinko, minibaari, huopatossut ja kahdenpisteen kosketin.

Emmanuel Macron on esittänyt viime vuosien aikana häikäilemätöntä "kovan kynnen" politiikkaa kansalaisiaan kohtaan. Mutta nyt tulee kynsille. Kaikki se mikä tapahtuu nyt, aikoinaan Ranskan varastamissa ja alistamissa maissa, tekee Macronin nokkavasta käytöksestä lopun. Nyt on vuorossa Gabon.

Zelensky-Nato-Pettymys-Eurooppa-Vittu-Rypälepommi

Zelensky on kai tottunut saamaan mitä haluaa. Nyt se kuitenkin Naton jäseneksi pääsyn kohdalla "pitää päästä heti paikalla" on jäissä. Kun sota tilanne on päällä, ei täysvoimaista jäsen kompromissiakaan voi Ukrainan kanssa tehdä, koska se johtaisi siihen että Nato olisi velvollinen osallistumaan sotaan heti siltä istumalta. Ei kiitos. Se että Zelensky taistelee muka Euroopan puolesta on hänen omia fantasioitaan. Sitäpaitsi yksi kolmasosa Venäjästäkin kuuluu kartalla Eurooppaan. Veikkaankin jo ennen Nato kokouksen alkamista että vituski männöö.

Onhan Sibeliuksellakin oma puisto. Miksi sitten Sanna ei voisi saada omaansa Manseen muistuttamaan hyvistä saavutuksista, vaikka entisen Tampellan tehtaan katolle..? Halla Jussia ei pidä unohtaa, suositellaan pro-patria patsasta Helsingin Karhupuistoon.

Zelenskyi vieraili Suomessa Pohjoismaisten pääministeri kokouksen aikana. Se mitä hän halusi ei niinkään kiinnosta. Samaa paska propagandaa ja kerjäämistä. Äijä yllyttää toisia hyökkäämään, ei varmaan käsitä sitä ettei Nato ole mikään hyökkäysliitto.

Zelensky. Niinistö. Trump. Juutalaismafia. Sex.


Yhdysvaltain senaattori John McCain on arvostellut turkkilaisen tuomioistuimen Wall Street Journalin toimittajan Ayla Albanyakin tuomitsemista kahdeksi vuodeksi ja yhdeksi kuukaudeksi vankeuteen syytettynä propagandan harjoittamisesta laittoman Kurdistanin työväenpuolueen (PKK) hyväksi. Edesmennyt John McCain sai sentään jonkinlaisen vastauksen, Niinistö ei, vaikka ämmä on joskus asunut ”jossain Suomessa”.


Erdogan-Niinistö-Kurdien työväenpuolue PKK

Itsevarmuudella hämätään se yhteiskunnan hapan kerma. Rappareitten ja ritarien ääninauhoitteista päätellen pitää tehdä poikkeuslaki vuoden 2024 presidentinvaaleja silmällä pitäen. Sillä pääsee jatkamaan Bidenin pesemättömän perseen haistelua.

Sauli Niinistö jatkoon-Vapaamuurarit ja ritarit

In 1942, a German corporal imagined that he owned foreign lands.

2023 a bunch of Pentagon generals imagine the same thing. But this is not allowed in the lands of the patriots.


В 1942 году немецкий капрал вообразил, что владеет чужими землями.
2023 г. кучка генералов Пентагона воображает то же самое. Но это не позволено в землях патриотов.Natsit-Venäjä-Ukraina-Pentagon
Nato-Suomi-Presidentti Niinistö-Meemit

Deep State Media yrittää hiljentää ja vähätellä sitä mitä vielä tämänvuoden puolella tapahtuu niin dollarille, EU:lle ja... Enpä sanokkaan vielä enempää, koska siitä ei tässä vaiheessa saa muuta kuin ulinaa somen poikalapsilta.  

Kuvastus tehty 2021, ja todennäköisesti ihmettelyä on riittänyt mitä tälläkin oli tarjottavana yhteiskunnalle kansanedustajan asemassa. Juttu näyttää paremminkin kuuluvan aikuisten satuihin, eli Puuta heinää osastolle.

Kokoomus-Meemit

 Kaikkea se ahneus ja vallanhimo teettää. Eikä vain sote, mutta maakuntien hallinta, se oli sitä poliitisen vallan anastamista itselleen. No joo, terveysala ei koskaan ole ollut niin pahoinvoiva kuin nyt. Unohdettiin että kaikella on reaalinen hintansa, eikä sitä ole vielä kukaan lunastanut. Ei tule  kokoomuskaan sitä tekemään, päin vastoin. Koko homma haisee kuin keväinen sianpaska koktaili.

Ohisalo, kaikkien aikojen viheliäisin sisäministeri joka käytti häikäilemättömästi valtaa vain puolueen ja omien etujensa puolesta. Kylmä, tyhmä ja totuutta väistelevä "jääprinsessa"

Ohisalo-Elokapina-Ilmastoteko

Mikähän olisi Tytti "tatti" Tuppuraisen äänisaalis jos otettaisiin ne äänet pois mitkä annettiin  vain käskystä, eikä henkilön arvojen perusteella. Eihän se auta että vain iltalomat perutaan!  

Muistellaampas Ano Turtiaista. Asioista suoraan puhuva mies, jota tekopyhät fariseukset pelkäsivät että totuudet paljastuvat.

Ano Turtiainen-Anu Vehviläinen-Facebook

4 vuotta meni hukkaan Vihreitten manipuloidessa Sisäministeriötä. Loppusuoralla vasta tunnustettiin että Suomi on Ruotsin tiellä, ja maahan tunkeutujien rikolliset katujengit ovat toimineet Suomessa jo vuosia. Olipa hyvä että Vihreät ja Vasemmistö äänestettiin ulos.

Ruotsin malli-Katu jengit

Keskusta ei lähde tyrkylle Petteri Orpon hallitukseen. Mieli voi muuttua jos kysytään. Mitään ei voi sulkea pois jos tekevät ansan persuille. Se tekisi sen ettei mikään  muuttuisi ainakaan kansalaisten kohdalla parempaan. 

Keskusta-Traktorit-Ukrainaan

Keskustan Saarikko onnistui tehtävässään ajaa kaikki traktorit ojaan. Vihreät ja Vasemmisto heikentyivät odotetusti. Heidän verkostonsa on jo nyt vaarallisen laaja etenkin mediassa. Siihen aikaan kun tämä kuva tehtiin ei demareitten likavedet olleet vielä kunnolla sekoittuneet juomaveteen.

Pääministeri Antti Rinne intoili vähän liikaa. Sekoili Englannin Brexit prosesseihin, eikä tuosta isottelijasta Unkarin Viktor Orban:kaan ole sen jälkeen tykännyt.

Antti Rinne -Boris Johnson

Olipas ne aikoja, uhiteltiin jo ulkonaliikkumiskiellolla ja armeijalla. Kuulosti jo joltain Etelä-Amerikkalaiselta. Sanna Marinin noita luuta, tämä lentävä epäselviä puhuva Kiuru on sittemmin ilmoittautunut SDP puolueen johtaja kisaan, kun Sanna Marinin pää ei kestä sitä enää..

Krista Kiuru-Puolustusvoimat

Useinkin hallituksessa ja sen ympärillä oli tilanteita että sivulta seuraaja saattoi hyvinkin kuvitella, että Eduskuntatalon kellarissa oli giljotiini. Armahduksiakin jaeltiin milloin missäkin riihessä. 

Huonoin-hallitus-kautta-aikojen

Vihreitten toiminta on osoittautunut häikäilemättömäksi ja vihamieliseksi tämän maan omistajia kohtaan. Sisä ja Ulkoministeriöt on johdettu kansaa kuuntelematta "MINÄ TIEDÄN MITÄ TEEN" tyyliin. Onneksi heillä ei ole minkään valtakunnan ohjelmaa jatkossa... paitsi että suot pitää vesittää, ja että metsiin ei saa koskea luonnontilan säilyttämiseksi. 

Alkuperäinen kuva vuodelta 2021

Vihreä siirtymä-Ohisalo

Vuonna 2020 rouvat pyörähtivät yksityiskoneella Brysselissä shoppailemassa, ja samalla neuvottelemassa "HYVÄN" tukipaketin Suomelle. Luultavasti maalaistyttöjen päät pantiin kirjaimellisesti pyörälle... ainakin mahat. Kuvasta puuttuu jotain, mutta ei ihmekkään kun se näki päivänvalon vuonna 2020 vieläpä kunnallisvaalien alla..?

Marinin ja Tuppuraisen päät pyörällä

Tässä todennäköisesti Suomen punatulkku luovuttaa vallan Salon metsistä aikoinaan eksyksiin lentäneelle pöllölle.

Halonen kielsi maamiinat-Niinistö sallii atomipommit
Visit counter For Websites