Etsitkö vaihtoehtoja valheille.

Muotitauti "vapaaehtoisena Ukrainaan" on hyytymään päin. Suomalaisiakin hoopoja on jäänyt omin avuin kotiin palaamatta toista sataa. Venäjän puolelle on Kiinasta tulossa 120  000 vapaaehtoista Wagnerin palvelukseen. Tämä vain sivu huomautuksena tähän.

Harvemmin pienpuolueista tulee muuta kuin hiipuva hiillos. Näyttää olevan aivan sama onko ne yksin tai yhdessä, jostain syystä ihmiset ei lämpene. Muutos olisi ehdottoman välttämätön, ja siihen löytyisi tekijätkin, mutta kun tulee vaalit ja äänestyksen aika, niin kynät ovatkin tylsät. 

Pienpuolueet. Ano Turtiainen. Uskonto ja politiikka. Marco de Wit.

Arvoitukseksi jää keneltä Zelensky sai rukkaset. Oliko se morsian, presidentti vai molemmat?

Kokaini. Zelensky. Jauhonenä. Meemit. Vitsit. Sanna.

Ranska on menettänyt valtansa Afrikassa ja Aasiassa. Macron, ylimielinen "aina oikeassa oleva" luulotautiseksi näivettynyt EU- tryffeli, jonka sika oli vähällä syödä. (Sikana on hänen mielestään toiminut ranskan kansa.) Hän epäilee että hänet yritettiin myrkyttää Kiinan vierailun aikana, mutta ei sitten kuitenkaan ole edes ajateltu... hän on vain tuollainen. Outo tyyppi kaatuvan EU:n raunioilta. Vaihtaa mieltään kuin katkarapu sukupuolta.

Ranska. Sanna Marin. Kiinan politiikka. Menetetty valta Afrikassa ja Aasiassa. Sex.

Vuonna 2015 tapahtui kontrolloimaton pakolaisvyöry Suomeen. Sama mies (Petteri Orpo) joka ei silloin tehnyt sitä vähääkään, eli ei sulkenut rajoja, on näinä päivinä perustamassa uutta hallitusta Sanna Marinin jälkeen. Toivotaan nyt hyviä ministerivalintoja tulevalle hallitukselle. Mitä rajoihin tulee niin jos sieltä jotain on tullakseen kyllä se myös tulee, siinä ei mitkään Petterit valitettavasti sitä estä.

Pekka Haavisto. Presidenttiehdokas. Huono ehdokas. Homo. Sex.

Ainakin joku asia meni vaaleissa oikein. Vihreät ajoivat paskakuormansa kurvissa nurin, ja se on nyt siinä se kiitos etenkin kopealle kansaa halveksivalle Ohisalolle. Viime päivinä ovat entisen hallituksen ahneimmat yrittåneet vaikuttaa Kokoomukseen ja RKP:hen mustamaalaamalla Perussuomalaisia äärioikeistolaisiksi. 

Ohisalo. Vihreät. Lain rikkojat. Ulosajo. Ilmastonmuutos.
Kuningatar Elisabet

Mitenkähän se Marcolla menee, oli sinänsä parempi show mies kuin kuvitelma poliitikko. Mihinkään eduskuntaan ei peukutuksilla päästy silloin, eikä pien-puolueet tälläkään kertaa, siitähän rappari konnat huolen pitää. Marco tykkäsi toisten rahoista, ja etenkin pankkikorteista. Liikekumppani Tuukka ja Tuukan isä taitavat myös olla puilla paljailla. Eikä ole kuulunut siitä ruumiskuljettaja Juntusestakaan mitään...  Niin ne suuret haaveet hajoaa taivaan tuuliin. Jälkeen jää etenkin ne huonot muistot ja maksamattomat laskut.

Marco de Wit-Ajanvietettä-Pietari

Mikähän mustamaalaamiskamppanja suoritettiin Mikä Lintilää vastaan juuri sopivasti ennen vaaleja. Ehkä Lintilä tiesi enemmän kuin sallittua "Sanna jauhonenän ja Tytti tatti Tuppuraisen höhellyksistä".

Joe Biden kutsui Valkoiseen taloon Macronin, ja vahingossa myös Trumpin jonkinlaiseen paniikkineuvotteluun Ukraina ja Taiwan kysymyksissä. Macron ei keksinyt mitään. Trump sanoi, "Tee diili" mutta eihän se sellainen Bidenin päähän mahtunut. 

Trump-Biden-Macron

Perustuu Ukrainan omiin ja Englannin salaisen palvelun keräämiin tietoihin. Tämä juttu on laitettu tänne "Puuta heinää" sivulle koska näinä aikoina ei monikaan usko enää edes Sannaan, tai johonkin muuhun palvottuun epäjumalan kuvaan. Annetaan tässä mahdollisuus.

Ukrainan tankit-Tilastotiedot-Zelensky

Kun ajattelee Keskustan ministeritasoa tämän hallituskauden aikana, ei se kyvykkyydessä ohita edes vihreitä vasemmistosta puhumattakaan. Katsotaan vaikka tätä kakkakasoissa kasvatettua Kurvisen Anttia. Mikä on hänen työpanoksensa tulos..? No ei juurikaan mikään, -suurimman osan ajastaan on vittuillut ja huudellut herjoja eduskunnassa toisten puheenvuorojen aikana. Saattaa tipahtaa jossain kurvissa kuormasta. 

Antti Kurvinen

On ne sankareita nämä Balttianmaat, sekä että Suomi/Ruotsin laivastolla suljetaan koko Itämeri Venäjältä miinoilla ja vaikka millä. Ne on keksineet sille nimenkin, "Nato meri" Kuulostaa siltä kuin nämä vinkulelu valtiot ovat unohtaneet innon huumassa Naton säännöt.

Venäjän laivasto-Itämeri

Tämä taisi olla niitä ensimmäisiä mielikuvia "Joe Joutavasta" Enpä olisi uskonut että käärinliinoista löytyi tällainen puhki pierrelty maailmanrauhan vaarantaja. Niinhän se useinmiten on, demarithan osaa tämän sortin ketkuilut.  

Joe Biden huumoria

Tämä, pakkomielteen valtaan joutunut ilmasto hörhö Greta oli jonkun aikaa näkymättömissä. Luultavasti lataamo ei myöntänyt lomia.

Ilmasto Greta

Muistutan nyt tässä vielä ohimennen ettei tyyliin kuulu mainita selväpäisiä omalla nimellä. -Se ei ole sopivaa, mutta poikkeuksiakin on, jotkut nimittäin janoavat näkyvyyttä.

Muskelimies

Kyllä minäkin epäilen että useillakin poliitikoilla on se äly jotenkin kehitys tilassa. No Ohisalolla on jo sellainen R-kioskilta hankittu halpaversio.

Tekoäly
Ennaltaehkäisy

Mehän kaikki tiedämme, tai lähes kaikki, että suuret lestadiolaissuvut ovat tilanteen pakostakin kaikenlaisen bisneksien kehitteliöitä, koska heidän on maksettava 10 % leiviskä kuukausittain lahkolle, olit töissä tai et.

Esimerkiksi X-nuija ja insinööri Sipilä keksi paskapumpun, jota sitten myytiin väkisin lain voimalle mummoille ja papoille niin kauan kun sitä riemua riitti.


Vaali ehdokas
Rajaaita
Ylipäällikkö